Vrouwen uitkleden in Akiba’s Trip 2

Soms komen er van die Japanse awkward spellen toch naar het westen. Binnenkort krijgen we weer een pareltje: Akiba’s Trip: Undead and Undressed is de gelokaliseerde titel van de in Japan uitgegeven Akiba’s Trip 2, dat uitkomt voor PlayStation 3 en PlayStation Vita.

Akiba’s Trip: Undead and Undressed is het verhaal van een jongen die samen met zijn vrienden vecht tegen een vampier-achtige Synthisters in het district Akihabara in Tokio. Om Synthisters vernietigen moet de speler de vijand aan zonlicht letterlijk blootstellen door het gevecht aan te gaan en diegene uiteindelijk te ontdoen van kleren. Dat de tegenstanders vaak vrouwen zijn zal je niet verbazen.

Het spel zal de Japanse audio hebben voor de puristen onder ons. Mensen die graag begrijpen wat personages zeggen kunnen kiezen voor de vertaalde versie. De game zal niet gecensureerd zijn, daar kan Ubisoft nog wat van leren. Akiba’s Trip: Undead and Undressed komt deze zomer uit.

Leave a comment