‘NASA verdoezelt aliens op Mars’

De NASA wordt voor de rechter gesleept. Volgens Rhawn Joseph verdoezelt de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie het bestaan van buitenaards leven op Mars.

De Amerikaanse schrijver en wetenschapper reageert hiermee op een opmerkelijke vondst. Drie weken geleden dook namelijk ineens een vreemde steen op op beelden van Marsrover Opportunity. Deze steen lag enkele dagen daarvoor nog niet op de rode planeet.

Volgens NASA gaat het hier om een meteoriet of een door Opportunity aangetikte steen. Volgens Joseph gaat het hier absoluut niet om een steen. Volgens hem is het een soort paddestoel die groeit op Mars.

De beste man, die werkzaam is bij het tijdschrift Journal of Cosmology, heeft nu een rechtszaak aangespannen tegen de NASA. Hij eist dat de ruimtevaartorganisatie de vermeende steen op een wetenschappelijke wijze onderzoekt. Ook wil hij dat het voorwerp van dichtbij wordt gefotografeerd.


Steen of paddo? NASA wil het graag onder de pet houden…

Leave a comment