Archive for oktober, 2015

Rijden op een beer in WiLD

Natuurlijk krijgen bekende Franse ontwikkelaars ook hun aandacht op de gamesweek in Parijs. Michel Ancel, bekend van Beyond Good & Evil en Rayman, liet meer van zijn nieuwste game zien: WiLD.

Het spel is een online survival adventure game die voor het eerst getoond werd op gamescom vorig jaar. In het spel zijn we tienduizend jaar terug in d etijd en spelen we mens en dier. Als shaman kun je namelijk dieren commanderen of zelfs in een dier veranderen. Zo zien we in de gameplaydemo hem op een beer rijden en veranderen in een konijn. In WiLD is er niets gescript, dus iedereen krijgt een ander verhaal.

WiLD heeft nog geen releasedatum, maar zal ooit op PlayStation 4 uitkomen.

Saw VI

– Saw VI – 2009 –
–  90 min – Horror , Mystery –

Uiteraard nog een saw gekeken.
Gaan ze nu toch allemaal kijken.
En ook deze weer erg goed.
Ben benieuwd naar de volgende.

saw-6-cartel1

Gamecommentator en criticus TotalBiscuit ongeneeslijk ziek

John Bain, onder gamers beter bekend als TotalBiscuit of The Cynical Brit, heeft via Twitter bekendgemaakt dat hij ongeneeslijk ziek is. Bain werd al sinds april vorig jaar behandeld voor darmkanker.

De cynische Brit deed via een tweet in detail uit de doeken wat er gediagnosticeerd is na zijn laatste behandeling. Een CT-scan wees uit dat de kanker in zijn darmen verdwenen is, maar dat er vlekken zijn waargenomen op zijn lever. “Het is niet behandelbaar en er is geen medicijn. De gemiddelde levensverwachting bij een dergelijke diagnose is twee tot drie jaar, met uitschieters die een stuk langer meegaan. Over een paar weken ga ik verder met de chemo, met als doel het zo lang mogelijk uitstellen. Ik ben voornemens om nog zo lang als mogelijk mee te gaan”, aldus Bain via Twitter.

TotalBiscuit is onder andere bekend om zijn “WTF is…?”-filmpjes. Hierin ventileert Bain zijn eerste indrukken van nieuwe games.

151016_104357_total-biscuit-john-bain_800_491

 

‘Nintendo NX is een hybride-console met superieure specs’

Een hardnekkig gerucht is dat de volgende console van Nintendo een hybride wordt. Nintendo NX zou een thuisconsole zijn, waar een handheld onderdeel van is. Vandaag is dit gerucht weer aangewakkerd.

Volgens bronnen die dicht bij de zaak staan, zou Nintendo inmiddels begonnen zijn met het verspreiden van de eerste development kits. Helemaal ongeloofwaardig is dit niet, aangezien Square Enix eerder al heeft uitgesproken te kijken of ze Dragon Quest XI naar NX kunnen porten. Dezelfde bronnen melden dat deze kits erop duiden dat het inderdaad gaat om een hybride-console, waarvan je de thuisconsole op je televisie aansluit en de handheld (waarvan er één meegeleverd wordt) kunt loskoppelen.

Je zou meerdere ‘Nintendo NX handhelds’ kunnen koppelen aan de thuisconsole, waarmee de problematiek van de Wii U overkomen wordt (waar je slechts één Gamepad kunt gebruiken). Dit is mogelijk door de superieure specs die ‘leidend in de industrie’ zijn.

Of het geheel waar is of niet is nog even afwachten. Nintendo heeft gereageerd op de geruchten door te melden dat ze zelf geen uitspraken doen tot ergens in 2016. Wat denken jullie, geloofwaardig of niet?

3 erg lekkere nummer die ik niet wil vergeten

Brennan Heart &  WildStyles – Lose my mind

Hardwelll Feat. Mitch Crown – Call Me A Spaceman

Skrillex and Diplo – Where are u now

Pink Ribbon Reclame !

Een reclame van Pink Ribbon die zo klopt.
Zowaar een reclame die klopt, en ware verhaal verteld van iets…

Het sneeuwt in Nederland! *O*

De winter komt extreem vroeg dit jaar. In Limburg is namelijk vanochtend de eerste sneeuw gevallen.
De eerste witte vlokken zijn gevallen op de Vaalserberg. En er gaat nog meer sneeuw vallen in Limbabwe.
Lang zal het echter niet wit blijven. Omdat het toch een klein beetje gaat opwarmen, is de sneeuw namelijk zo weg.

Saw V

– Saw V – 08 – 01 – 2009 –
–  92 min – Horror , Mystery –

Deze stond op Netflix.
Na deel 3 die ik niet zo goed vond.
Deel 4 gekeken en die was wel erg goed..
Nu deel 5 gekeken… en die was ook erg goed..
Vond alleen het eind kut. bah dat vond ik geen leuk eind.

 515jtsDWKFL

Saw IV

– Saw IV – 03 – 01 – 2008 –
–  93 min – Horror , Mystery –

Deze stond op Netflix.
Was gestopt met kijken na Saw III.
Vond die dus echt niet zo goed.
Maar deze toch maar gaan kijken, en toch een erg goede film zeg.
Zo.. zeker goed..

saw4-poster