NOM! : Romige spaghetti met worst en broccoli
Zow weer me best gedaan.
En wat lekkers gemaakt.
Heb er denk alleen net iets teveel Oregano ingedaan 🙂
Zow weer me best gedaan.
En wat lekkers gemaakt.
Heb er denk alleen net iets teveel Oregano ingedaan 🙂
Dacht probeer zelf wat.
Heb her en der wat tips opgezocht.
Had nog wat bloemkool en broccoli over in de koelkast.
Heb er krieltjes, winterpeen en kip bijgedaan.
Wou ook champignons erbij doen, ben die alleen vergeten 🙁
Maar heb eerst de bloemkool, broccoli en winterpeen geblancheert.
Daarna de wokolie opzetten, en de kip reepjes erin.
Later aardappeltjes en daarna groente erbij. Heb er wat kruiden bij gedaan en later wat water.
Dat weg gekookt en wat Zoet Zure wok saus erover en nog even late wokke 😀
Is nog goed gelukt ook … yay
Zijn weer bij de kamasutra beurs geweest.
Blijft leuk.
Ook leuk om de verschillende mensen te zien, en de stand beetje af te struinen.
Hebben 3 shows gezien, waarvan 1 echt eigenlijk best slecht was.
Was er ook 1 van Alice in Wonderland met Alice en The Mat Hatter die was wel goed gemaakt..
De andere was van 2 piraten, ook goed gemaakt. Was beetje theater achtig.
Heb zelf een truitje gekocht 😀
Erg leuk ding, gewoon een mooi truitje voor gewoon ook overdag enz enz.
Vandaag kwam de nieuwe uitbreiding van World of Warcraft uit, Mist of Pandaria.
Hebben er lang op gewacht, maar toen ik thuis kwam gamen.
Heb nog wel eerst even snel wat gekookt..
Jaaaaa zelfs terwijl ik gelijk wou en kon spelen, heb ik toch gekookt 🙂
En het spel is helemaal leuk.
Kan een panda zijn 😀 hahahaha
Vandaag weer wat gebouwd.
Krieltjes, met parijse worteltjes ( ronde wortel ) en een tartaartje.
Moest eigenlijk “zuivelspread light bieslook” maar een bakje waar echt veel teveel in zat was 2.60 en dan gooi je de helft weg.
Dus vond dat zonde, heb het gewoon met wat knoflook enz gekruid.
Heb de gehaktballetjes ook zelf gemaakt, i.p.v zoals in het recept voor gemaakte gehaktballetjes.
Een grote brand in een meststoffabriek in het West-Duitse Krefeld veroorzaakt dinsdagmorgen een grote wolk met nog onbekende en mogelijk gevaarlijke bestanddelen richting Duisburg.
In het zuiden van de grote stad Duisburg is net als in Krefeld zelf alarm geslagen, onder andere met het geloei van sirenes. De brandweer houdt de bevolking ook via de radio op de hoogte.
Krefeld ligt 25 kilometer ten oosten van het Nederlandse Venlo, dat bij de huidige windrichting niet direct met de brand te maken heeft. De Duitse krant Bild spreekt over een “inferno” in een fabriekshal met een oppervlakte 50 bij 100 meter. Het pand was van de kunstmestfabriek Compo.
Via internet een Live Launch Event volgen van de nieuwe WoW uitbreiding.
Die is vanavond om 12.00 officieel Released.
Dus vanaf dan kan je het officieel spelen, dan voor ons alleen nog even wachten op de DvD’s.
UPDATE :
Het is na 12.00 en de Launch is geweest.
In game gebeurde er jammer genoeg niks.
Op internet live was het wel heel gaaf om te volgen.
Maar in game konden wel al wel met onze “compagnion pets” battelen.
Dus tegen elkaar laten vechten, dacht niet dat ik het leuk zou vinden.
Maar was echt leuk 😀
Heb me hele huis opgeruimd.
Was gister laat thuis en vanochtend laat uit bed, echt laat.
Werd om 12.00 wakker gesmst.
En om half 1 uit bed.
Me huis opgeruimd, was begonnen aan me keuken omdat ik de laatste tijd ook aardig wat kruiden in huis heb gehaald.
Dus moest alles wat anders neerzetten en op me afzuigkap en dat plankje daarboven ook, stonden helemaal vol.
Nu weer wat netter opgeruimd.
Was rond half 5 klaar, even wat foto’s op Facebook gezet.
En rond half 6 begonnen met koken 🙂
Tijdens koken nog kasten in me keuken leeggehaald die echt overhoop stonden 🙂
Dus dat staat nu nog in me keuken.
En ruim ik zo even op 🙂 en netjes dit keer.
Ga vanavond denk nog even World of Warcraft spelen, aangezien dinsdag de nieuwe uitbreiding uitkom.
Wil wel een character stukje verder hebben 🙂
Wou vandaag eigenlijk een ander recept maken met bloemkool.
Maar voelde me niet zo en dacht… meh maak dit 🙂
Had gelukkig gister al alles in huis gehaald, moet ik alleen verzinnen wat ik morgen eet.
De bloemkool en kerrie saus was een lekkere combo.
Wijk meestal niet van me witte saus af bij bloemkool 🙂
En tartaar, heb er peper en zout op gedaan.
Maar nog ben geen fan van tartaar eigenlijk 😛