Archive for augustus, 2012

Koala zwemt naar kano

In de categorie ‘feelgood-nieuws’ is gisteren een koalabeer naar een groep kanovaarders gezwommen. De groep kanovaarders was bezig met een excursie van de Australische ‘Gold Coast’ toen het beestje vanaf de kant naar ze toe zwom.

Nadat het superschattige beertje aan boord was gehesen nam deze al snel een nonchalante houding aan.

Toch hebben de mensen geluk gehad. Koalaberen hebben scherpe klauwen en staan erom bekend dat ze mensen aan kunnen vallen. Julie Ellot, die de video schoot, vertelde echter dat ze niet wisten wat ze andere moesten doen. “We dachten dat hij zou verdrinken en dus trokken we hem op de boot.

Nailz # 11 – Dotters

Weer eens wat aan me nagels gerommeld.
Heb een glitter lak gebruikt.
En bordeaux en gouden dots.


The darkest hour – TV

– The darkest hour – 2011 –
– 89 min –Sci-Fi , Horror , Actie –

Alien film, een erg vage.
Hij is goed maar toch ook niet.
En dan is er een goede vent die het goed voor elkaar heeft.
En dan een of ander stoopid blond figuur verpest het allemaal weer.
Echt zo zonde, maar verder is het wel een goede film !

Lincon : vampire hunter – Bios 3D

– Lincon : Vampire Hunter – 3D – 02 – 08 – 2012 –
– 105 min – Fantasie , Horror, Actie –

Net terug uit de bios.
Heb abraham lincon vampire hunter gezien.
Aparte bizarre maar wel goede film !
Vond um erg gaaf..

Parkeer je hond bij IKEA

Echte FOK!kers gaan natuurlijk op hun hond naar IKEA en zijn dan ook bekend met de parkeerproblemen omdat honden niet mee naar binnen mogen. Maar er is goed nieuws! Je kunt je hond meenemen naar de IKEA-vestiging Keulen-Am Butzweilerhof, want daar hebben ze een oplossing: de hondenparkeerplaats!

Het is mogelijk om je hond bij de ingang van het woonwarenhuis comfortabel te ‘parkeren’. De trouwe viervoeter kan beschut onder een luifel wachten en blaffen naar nare voorbijgangers. Er ligt een (verschoond) matras klaar en er staat een bakje met drinkwater. IKEA hoopt hiermee te voorkomen dat hondeneigenaren hun hond in de auto achterlaten. Een foto van de hondenparkeerplaats staat in het bronartikel. De hondenparkeerplaats is alleen te vinden bij de betreffende IKEA in Keulen. Of en wanneer het bij Nederlandse vestigingen ingevoerd gaat worden, is niet bekend.

Pups door hun eigen moeder uit brandend huis gered

Viervoeters. Keffers. Honden. Het blijven eeuwig trouwe en zorgzame dieren. Zo blijkt maar weer na een flinke brand in het Chileense plaatsje Temuco. De Chileen Omar Torres liep daarbij brandwonden op en moest daarom naar het ziekenhuis vervoerd worden. Dat meldt de Huffington Post.

Amanda, zijn hond, kwam ongeschonden uit het huis. Ze had alleen slechts 10 dagen daarvoor een viertal pups gekregen die nog binnen lagen en zichzelf niet in veiligheid konden brengen. De heldin twijfelde geen moment en rende het huis weer in, greep ze bij het nekvel en bracht hen naar de veiligheid. Buiten aangekomen legde ze haar pups veilig neer in een brandweerwagen en bleef er daarna al wakend bij, zo is te zien op foto’s die de brandweer maakte.

Na het blussen van de brand heeft de brandweer ze naar het dierenhospitaal gebracht, waar ze behandeld zijn. Helaas heeft één van de pups, Amparo, het niet gehaald. De overige pups maken het goed.

BMW voor slechts 1 dollar

Een man uit Nieuw-Zeeland heeft flinke mazzel gehad. Op een verkoopsite zag hij een advertentie staan waarin een BMW uit 1994 aangeboden werd voor slechts één dollar. Dat schrijft HLN.

De verkoper van de auto, een autohandelaar, had per ongeluk het verkeerde bedrag ingevuld, maar voor hij zijn fout kon herstellen, had iemand al op ‘kopen’ geklikt. De geplande verkoopprijs was 3000 dollar.

De autohandelaar nam de fout sportief op en heeft de BMW 320i inmiddels ook daadwerkelijk voor een dollar geleverd.

Nieuwe Batmanschutter aangehouden

De politie van Westlake, Ohio, heeft afgelopen zaterdag een man gearresteerd die meerdere wapens en munitie mee had genomen naar een voorstelling van The Dark Knight Rises. Een woordvoerder van de politie maakte dit vandaag bekend aan een verslaggever van TheWrap. De 37-jarige Scott Smith (FOTO) droeg een rugzak bij zich met daarin een 9mm Glock pistool, een aantal magazijnen met kogels en meerdere messen.

Smith wekte de argwaan van de manager bij de Regal Cinema toen hij aankwam voor een zaterdagavondvertoning van de nieuwste Batman-film. Een politieagent, die op zijn vrije avond werkzaam was in het theater, kreeg ook argwaan en benaderde de manager van de filmzaal. De agent volgde Smith de nog lege zaal in en ontdekte daar het wapentuig in zijn tas.

Volgens de politie was Smith niet in het bezit van een vergunning om een verborgen wapen bij zich te dragen. De 37-jarige beweerde echter de wapens bij zich te hebben voor zijn eigen veiligheid. Bij onderzoek van de woning van Smith trof men nog meer wapens aan en ook een aanzienlijke hoeveelheid munitie.

Smith zit momenteel nog in hechtenis.

Laatste veteraan openingsslag WOII overleden

De laatste veteraan uit de openingsslag van de Tweede Wereldoorlog is overleden. De Poolse majoor Ignacy Skowron is 97 jaar geworden.

Skowron verdedigde in 1939 het arsenaal op het Poolse schiereiland Westerplatte tegen de aanval van nazi-Duitsland. Die onverhoedse aanval geldt als het startschot van de oorlog. De tweehonderd Poolse garnizoenssoldaten wisten aanvallen over land, over zee en vanuit de lucht zeven dagen lang af te slaan, maar bogen uiteindelijk voor de overmacht.

De laatst overgebleven getuige van de slag stierf zondag van ouderdom, in het huis van zijn kleinzoon in het Zuid-Poolse Kielce.

Fun Live ! One Foot

– FUN – One foot –
– Nog niet Uitgebracht – Indie Rock/Pop –
+++++

Moet zeggen dat Fun live nog goed is ook.
Meeste bands zijn Live best bagger 🙂 !
Maar Fun daarin tegen klinkt aardig goed.
Zelfs terwijl die staat te stuiteren slaat die niet veel over.

Dit is dus de Live versie

Dit is de studio opname